IC Plazma

IC Plazma

Idi na prvu stranu

Zdravo, ekonomično i estetski! – RD RedWave sistem sastoji se od staklenih ili keramičkih grejnih jedinica, koje generišu prijatno i zdravo grejanje. Zahvaljujući njihovom nežnom infra crvenom svetlu ovo zagrevanje se moze porediti sa vidljivim sunčevim zracima. To znači da ne postoji prisutnost agresivnog UV zračenja, tako da su ovi sistemi kao grejna tele potpuno bezopasni za ljude i životinje. Ova pozitivna svojstva infra crvenog zrečenja se koriste u medicini za lečenje problema zglobova, mišića, glavobolje, i do sada je postignut veliki uspeh na tom polju.

RD RedWave sistem je napravljen za primenu u svim prostorijama, cak i u kupatilu jer je ceo sistem vodo-otporan. Takodje je idealan za sezonsko korišćenje u vikendicama, jer je jednostavan za instalaciju i transport.

RD RedWave sistemi su debljine svega 14mm tako da ne zauzimaju puno prostora. Nagradjeni su TÜF sertifikatom, i svi su ručno pravljeni u Nemačkoj.

RD RedWave sistemi su dostupni u sledećim varijantama:

-Standard (crni i beli)

-Ogledalo

-Jednobojni (skoro svaka boja)

-Dizajn (različiti motivi)

-Specijalni modeli (zidni paneli, podni grejači,idealno ogledalo,…)

Naši proizvodi su dostupni u sledecim okvirima:

-Bez rama

-Aluminijumski ram 10mm

-Aluminijumski ram 23mm

-Drveni ram 30mm

Sve varijante modela su dostupne u sledećim veličinama:

  • 40 x 60 cm (200 W)
  • 70 x 60 cm (400 W)
  • 90 x 60 cm (500 W)
  • 110 x 60 cm (600 W)
  • 120 x 60 cm (700 W)

Na slikama možete videti neke primere koji se mogu postaviti na  RD RedWave:

U zavisnosti od veličine i snage, naša grejna tela su predvidjena za grejanje prostora od 2 do 20 kvadratnih metara.

U kombinaciji sa solarnim sistemom za proizvodnju električne energije, RD RedWave sistemi postaju besplatna grejna tela.

 

Ovi proizvodi su predvidjeni da rade vise od 8 sati dnevno. S obzirom na njihovu malu potrošnju, najsnažniji model će za jedan dan potrošiti onoliko energije koliko je prosečnom izvoru toplote (kotao, TA peć…) potrebno za 20 minuta.